خدمات خیرخواهانه بیش از 20 میلیارد ریال بخش دیالیز به بیماران

دکتر هرندی : خدمات رایگان وخیرخواهانه بخش دیالیز تاکنون بیش از 20 میلیارد ریال بوده است .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، مدیر درمان بمناسبت دومین سالگرد افتتاح بخش دیالیز گفت این بخش باظرفیت 8 تخت همودیالیزکه 6 تخت آن به همت موسسه خیریه امدادگران عاشورا استان یزد تهیه گردیده است از بدو راه اندازی (تیر ماه 1391) تا کنون خدمات رایگان وخیرخواهانه برای بیماران کلیوی را برای 11823 جلسه  با مبلغی بالغ بر 24828300000 ریال انجام داده است .

وی در ادامه بیان داشت با توجه به حجم بالای مراجعه بیماران کلیوی وفعال بودن بخش به صورت سه شیفت ، به دستگاههای بیشتری برای ارائه خدمات کمی وکیفی بالاتر نیاز است که امیدواریم در درجه اول با یاری خداوند متعال وهمچنین همت وکمک خیرین ، مسئولین وپزشکان محترم این امر محقق گردد .

دکتر حمیدرضا هرندی در پایان از موسسه خیریه امدادگران عاشورای یزدکه در امر خدمت رسانی به بیماران پیشتاز وهمراه با بیمارستان بوده و همچنین دیگر خیرین ، پزشکان وکلیه همکارانی که در این زمینه  طی این مدت یاری رسان بیمارستان بوده اند تشکر وقدردانی کرد .

تاریخ خبر : 3 تیر 1393