بازدید ریاست بیمارستان از روند تکمیل شدن بخش داخلی 3

دکتر منتظری به همراه مدیران بیمارستان از روند تکمیل شدن بخش داخلی 3 بازدید بعمل آورد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، ریاست ومسئول فنی بیمارستان در این بازدید در جریان آخرین مراحل تکمیل شدن بخش داخلی 3وافزایش 6 تختخوابی آن قرار گرفت . وی از دو اتاق VIPبخش که به کلیه امکانات مورد نیاز و به روز تجهیز شده است نیز دیدن کرد و درپایان در جلسه ای با مسئول بخش ومدیران پشتیبانی ، درمان وپرستاری به بررسی فعالیتهای انجام گرفته در بخش و کمبودهای بخش پرداختند .

گفتنی است تعداد تخت های این بخش با افزایش 8 تختخوابی به 24 تخت خواهد رسید که بیماران قابل بستری توسط پزشکان فوق تخصص ریه ، غدد ، گوارش وکلیه و روماتولوژی در آن بخش تحت درمان وبستری قرار خواهند گرفت . هزینه بازسازی وتجهیز این بخش مبلغی بالغ بر 1000000000 ریال بوده است .

بازدید رئیس بیمارستان گودرز از بخش داخلی 3

تاریخ خبر : 14 تیر 1393