حضور مسئولان هلال احمراستان در بیمارستان موقوفه خیریه گودرز بمناسبت روز پزشک

جمعی از مسئولان هلال احمر استان بمناسبت روز پزشک با حضور در دفتر ریاست بیمارستان این روز را تبریک گفتند .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، روز شنبه مصادف با روز پزشک جمعی از مسئولان هلال احمر استان از جمله آقای  محمد زارع سروی رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ، دکتر غنی زاده معاون بهداشت ودرمان هلال احمر استان  ، احمدلجه مشاورمدیرعامل هلال احمر استان ،جلال بحرینی معاون امور داوطلبان هلال احمر استان وخانم ایزدپناه مسئول امور داوطلبان هلال احمر شهرستان در دفتر ریاست بیمارستان حضور یافته وضمن تبریک از زحمات کلیه پزشکان تقدیر وتشکر کردند .

در این دیدار ریاست بیمارستان ضمن خوشامدگویی در خصوص همکاری های فی مابین از جمله تشکیل کلاس های آموزش وتربیت بهیاری و در سطح پرستاری در مواقع بحران ، طرح مهر تندرستی وحمایت از بیماران سرطانی وصعب العلاج سخن به میان آورد .

در ادامه رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان یزد با تبریک روز پزشک از همکاری صمیمانه بیمارستان با هلال احمر ابراز خرسندی نموده و همدلی وهمکاری بین هلال احمر وبیمارستان را امتیاز برجسته ای برشمرد که می تواند در پیشبرد اهداف راهبردی موثر واقع شود . در ادامه نیزدر مورد کمک به بیماران صعب العلاج  جهت کاهش آلام بیماران ناتوان مالی  بحث وتبادل نظر شد .

بیمارستان گودرز
  تاریخ خبر : 4 شهریور 1393