همزمان باشروع هفته وقف ،ایستگاه پایش سلامت در نمایشگاه وقف فعالیت خود را آغازکرد.

در اولین روز هفته وقف وبا افتتاح نمایشگاه عملکرد اداره کل اوقاف در آستان مقدس امامزاده جعفر(ع) یزد غرفه پایش سلامت فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه گودرز ، نمایشگاه هفته وقف که شامل غرفه های فرصت های سرمایه گذاری در موقوفات ، غرفه پایش سلامت ، غرفه امامزاده جعفر(ع)، غرفه امامزاده سید جعفرمحمد(ع) و فرهنگی اداره اوقاف و امور خیریه یزد و غرفه همه واقف باشیم می باشد در اولین روز هفته وقف مورخ93/9/29 افتتاح گردید .
ایستگاه پایش سلامت که به همت بیمارستان موقوفه گودرز راه اندازی شده است خدماتی چون اندازه گیری فشارخون وقند خون را انجام می دهدو تا 5 دیماه همه روز از ساعت 16 و سی دقیقه الی 21 خدمات خود را ارائه می دهد .

نمایشگاه هفته وقف بیمارستان گودرز

تاریخ خبر : 30 آذر 1393