جلسه هماهنگی بسیج جامعه پزشکی و بیمارستان گودرز در خصوص برپایی بیمارستان صحرایی برگزار شد

روز گذشته جلسه ای با حضور مسئولان اجرایی بیمارستان گودرز و مسئول بسیج جامعه پزشکی استان در محل بیمارستان صحرایی برای هماهنگی های لازم برگزار گردید .

به گزارش فرهنگی وروابط عمومی بیمارستان موقوفه گودرز ، روز گذشته مسئولان اجرایی بیمارستان گودرز در محل بیمارستان صحرایی حضور یافته و در خصوص اجرای بهتر امور محوله در جلسه ای با مسئول بسیج جامعه پزشکی استان به بحث وتبادل نظر پرداختند  .دکتر قادری در این جلسه با تشکر از همکاری وهمراهی همیشگی بیمارستان گودرز توضیحاتی در خصوص بخش های دایر در بیمارستان بیان نموده و عنوان نمود بخش های جراحی ، داخلی و داخلی اعصاب بیمارستان صحرایی بوسیله بیمارستان گودرز اداره خواهد شد . در ادامه نیز دکتر منتظری که سمت معاونت پشتیبانی بیمارستان صحرایی را نیز برعهده داردپیشنهادهایی در خصوص ارائه خدمات بهتر به بیماران ارائه نمودکه مورد استقبال دکتر قادری واقع شد و قرار شد اجرایی گردد همچنین اعلام شد روز جمعه ششم آذرماه مانور زلزله در بیمارستان گودرزاجرا و مصدومان به بیمارستان صحرایی انتقال یابند .

تاریخ خبر : 27 آبان 1394