خدمات رایگان سه ماهه دوم سال بخش همودیالیز

رئیس بیمارستان: خدمات خیرخواهانه سه ماهه دوم سال بخش دیالیزبرای بیماران کلیوی مبلغی حدود 2742600000 ریال می باشد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز یزد رئیس بیمارستان خدمات خیرخواهانه سه ماهه دوم سال دیالیزرا برای بیماران کلیوی مبلغی حدود 2742600000ریال برشمرد.

دکترمنتظری گفت این بخش دارای 8 دستگاه تخت همودیالیز می باشد که 6 دستگاه آن با همت موسسه خیریه امدادگران عاشورای استان یزد تهیه و نصب گردیده است و1306 جلسه دیالیز برای بیماران کلیوی بدون دریافت وجهی انجام شده است که مبلغی بالغ بر 2742600000 ریال برای این امر خیر خواهانه وبه صورتیارانه ای اقدام گردیده است .

وی یادآور شدکه به دلیل حجم بالای بیماران دیالیزی به این بخش در ماه آینده شیفت سوم بخش نیز شروع به کار خواهد نمود وابراز امیدواری کردکه بیماران کلیوی با خیال آسوده تر و در موارد اورژانس نیز بصورت شبانه روزی می توانند از خدمات بخش استفاده نمایند .

تاریخ خبر : 11 مهر 1392
  دیدگاه کاربران