انجمن زرتشتیان از زحمات شبانه روزی رئیس بیمارستان قدردانی بعمل آورد .

جمعی از اعضای انجمن زرتشتیان با حضور در دفتر ریاست بیمارستان از زحمات و دلسوزی های دکتر منتظری قدردانی بعمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه گودرز ، رئیس انجمن زرتشتیان به همراه برخی از اعضا وفرزند شاه جهان گودرز (از واقفین بیمارستان )  در دفتر ریاست بیمارستان حضور یافته و به پاس زحمات بی دریغ و شبانه روزی دکتر منتظری لوح سپاسی را به وی  هدیه نمودند . متن تقدیر نامه به شرح ذیل می باشد :

مدیریت محترم بیمارستان گودرز جناب آقای دکتر محمدرضا منتظری

تلاش های ارزشمند و راستین شما آینه وظیفه شناسی و پژواک و دانایی و تعهد است ، بی شک حضور جنابعالی در مجموعه بیمارستان گودرز موجب تغییر ،تحول ، رشد وتوسعه در خدمات رسانی به مردم شریف یزد شده و نظر واقف به درستی اجرا گردیده است . نتیجه بذر کوشش شما درخت امیدی است که به بار می نشیند و نوید بخش آینده ای پرنشاط وزیبا است  ، درود بر همت بلندتان .

بدینوسیله از باشندگی و همازوری وخدمات بی دریغ شما صمیمانه تقدیر نموده و دیرزیوی وشادی زیوی و پیروزی روز افزون شما را از درگاه اهورا مزدا خواستاریم .

ایدون باد

انجمن زرتشتیان یزد - بهمن 1395