تجلیل معاون توسعه و فناوری رسانه رسانه ملی ازپرستاران بیمارستان موقوفه گودرز یزد از نگاه دوربین

با حضور ‏رضا علیدادی معاون توسعه و فنّاوری سازمان صدا و سیما‎ ‎، احمد پهلوانیان مدیر کل صدا و سیمای مرکز یزد ‏و جمعی از مسئولین از پرستاران بیمارستان تجلیل شد .‏

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه گودرز، "رضا علیدادی" معاون توسعه و فناوری سازمان صدا و سیما ، احمد پهلوانیان مدیر کل صدا و سیمای مرکز یزد و جمعی از مسئولین در بیمارستان حضور یافته و از بخش های مختلف آن بازدید کردند.

معاون رسانه ملی همچنین با حضور در ایستگاه های پرستاری بخش های مختلف بیمارستان موقوفه از مقام پرستاران تجلیل کرد.

در این بازدید که دکتر احمد پهلوانیان مدیر کل  صدا و سیمای مرکز یزد نیز حضور داشت از برخی بیماران بستری در این مجموعه درمانی وقفی نیز دلجویی و عیادت بعمل آمد .

تاریخ خبر : 16 بهمن 1395