راه اندازی بیمارستان صحرائی شهدای جامعه پزشکی

مدیرکانون بسیج جامعه پزشکی شهید رهنمون : بیمارستان صحرائی تخصصی وفوق تخصصی شهدای جامعه پزشکی بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج راه اندازی میشود .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز آقای کریمی گفت این بیمارستان که باارائه خدمات رایگان شامل ویزیت ، جراحی،دندانپزشکی،آزمایشگاه،داروخانه،فیزیوتراپی،شنوایی سنجی ،بینایی سنجی ،مشاوره و ... می باشد از 27 آبان تا یکم آذرماه در منطقه رستاق ابتدای جاده روستای شمسی وبا همکاری پزشکان وپرستاران ودفاتر بسیج بیمارستانهای تحت پوشش  دایر واقدامات تشخیصی ودرمانی را انجام می دهد .به جهت اجرای هرچه بهتر این برنامه از کلیه همکاران محترم پزشک وپیراپزشک عضو بسیج بخصوص همکاران بیمارستان موقوفه خیریه گودرز دعوت به ثبت نام وحضور دراین برنامه درطول مدت استقرار بیمارستان صحرایی رادارد که می توانند به دفاتر کانون بسیج واقع در بیمارستان مراجعه نمایند .

تاریخ خبر : 16 آبان 1392