برگزاری مانور Drillآتش نشانی در بیمارستان

مسئول واحداعتباربخشی بیمارستان : مانور Drill آتش نشانی با همکاری سازمان آتش نشانی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز خانم قلی پورگفت پس از برنامه ریزی ها وبررسی های لازم وتهیه سناریو از پیش طراحی شده درروز چهارشنبه مانورDrillبا همکاری آتش نشانی وپرسنل درمحل بیمارستان برگزار گردید .وی ادامه داد باتوجه به ضرورت واهمیت ایمنی واطفاء حریق در شرایط بحرانی وحساس مراکز درمانی واجرای سنجه های اعتبار بخشی بیمارستان ضمن هماهنگی با سازمان آتش نشانی شهرستان عملیات مانور Drillآتش نشانی و تخلیه اضطراری محل وبیماران در بخش عفونی برگزار گردید و در پایان جلسه مشترکی بین مدیران ومسئولان اجرایی در مورد بررسی نقاط ضعف وقوت مانور تشکیل شد.

حسینی معاون آموزش وپیشگیری سازمان آتش نشانی در پایان مانور از همکاری و تلاش بیمارستان و ایجاد آمادگی های لازم بین پرسنل در موارد اضطراری تشکر کردو اظهار داشت که این مانور برای اولین بار دراین بیمارستان وبصورت منحصربه فردودر سطح عالی بین بیمارستانهای استان برگزار شده است .

بیمارستان گودرز مانور

تاریخ خبر : 16 آبان 1392