گزارش تصویری : برگزاری ششمین جلسه حلقه های شجره طیبه صالحین بسیج در نمازخانه بیمارستان

جلسه حلقه های صالحین با حضور استاد آبایی در نمازخانه بیمارستان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز جلسه حلقه های صالحین روز یکشنبه مورخ 19 / 8 / 92 در نمازخانه بیمارستان با حضور استاد آبایی برگزار شد .

آبایی در این جلسه درباره خانواده وبرخورد افراد نسبت به هم سخن گفت وبرخورد مناسب وابراز محبت خانواده نسبت به هم را عامل مهمی برای یک زندگی خوب برشمرد .

وی در ادامه کارهایی که افراد نباید نسبت به هم انجام دهندرا 3 مورد برشمردکه شامل سخت نگرفتن وگیر ندادن،دستورندادن ونصیحت نکردن .ایشان اظهارداشت برای نصیحت باید به 3عامل توجه کرد که 1- استفاده از شخص ثالث 2 –نصیحت به صورت غیر مستقیم وبه صورت کنایه 3 –با نرمی ولطافت  سخن گفتن4 –مخفیانه وبه دور از چشم دیگران نصیحت کردن می باشد.

تاریخ خبر : 26 آبان 1392