ویزیت رایگان بسیجیان در درمانگاههای بیمارستان موقوفه خیریه گودرز

به مناسبت هفته بسیج خدمات درمانی برای بسیجیان در درمانگاههای بیمارستان موقوفه خیریه گودرز به صورت رایگان انجام می گیرد .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز یزد مسئول دفتر بسیج جامعه پزشکی در بیمارستان گفت با هماهنگی های صورت گرفته با رئیس ومدیران بیمارستان کلیه خدمات درمانی درمانگاههای وابسته به بیمارستان برای بسیجیان به صورت رایگان انجام می گیرد .

آقای کیوانی در ادامه افزود بسیجیان محترم می توانند با دردست داشتن کارت بسیج خود برای ویزیت ودرمان به اورژانس ، درمانگاه عمومی ودرمانگاه تخصصی وفوق تخصصی مهدیه مراجعه نمایند .

اورژانس ودرمانگاه عمومی واقع در خیابان سلمان جنب بیمارستان می باشد . تلفن : 4 - 6261081

پلی کلینیک تخصصی وفوق تخصصی مهدیه واقع در میدان مهدیه ، بلوار طالقانی کوچه شماره 2 می باشد . تلفن : 9 - 7269025

تاریخ خبر : 30 آبان 1392