پیام تبریک ریاست بیمارستان به مناسبت روز پرستار

دکتر منتظری ضمن تبریک میلاد حضرت زینب(س) روز پرستاررا به همه هکاران به خصوص پرستاران عزیز تبریک گفت .

متن پیام :

و من احیاها فکانما احیا الناس جمیعا

خجسته میلاد اسوه آزادگی و صبر و مادر پاکی و مهربانی و روز پرستار را به تمامی کادر پرستاری و همکاران گرانقدر، زحمتکش و دلسوز تبریک و تهنیت عرض نموده وتلاشگري و سخت كوشي آنهارا ارج مي نهيم واز زحمات و تلاشهای خستگی ناپذیر آنها در خدمت به مردم قدردانی می کنیم.  پرستاران سرمایه های ارزشمند اجتماعی و نماد صبر، دلسوزی، پاکدلی، عطوفت و مهربانی هستند . بزرگواراني كه زينب گونه آسايش از كف مي نهند تا آرامش بخشند، خستگي و بي خوابي را به جان مي خرند تا روح زندگي در كالبد رنجوري دمند و مهرباني شان مرهمي است بر دل هاي دردمند بيماران و بسیار خرسندم که در کنار آنان افتخار خدمت به مردم را دارم. با تبریک ميلاد پرافتخار بانوي نجابت شيرزن كربلا حضزت زينب (س)وروز پرستارتوفيق روز افزون اين عزيزان را از درگاه پروردگار بي همتا خواستارم.

دکتر محمدرضا منتظری

ریاست بیمارستان موقوفه خیریه گودرز