حضور وبازدید بازرسان سازمان اوقاف کشور از بیمارستان

مدیر کل فناوری ومسئول امور روحانیون سازمان اوقاف وامور خیریه کشور از بیمارستان بازدید بعمل آوردند .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، جناب آقای مومنی وحجت الاسلام نوروزپور باحضور مدیرکل اوقاف استان طی بازدیدهای خود از اوقاف استان دربیمارستان حاضر وازبخش های جدید وبخش های درحال آماده سازی بازدید بعمل آوردند ودرپایان نیزجلسه ای با حضوررئیس ومدیران بیمارستان انجام گرفت .

دراین جلسه رئیس بیمارستان ضمن خیرمقدم گزارشی از عملکردوفعالیتهای بیمارستان ارائه داد واظهار داشت که بیمارستان چشم انداز بسیار روشنی دارد که هم اکنون نیز می توان آن را مشاهده کرد وافزایش تخت های فعال بیمارستان نشان دهنده آن می باشد.

دکتر منتظری درادامه ازارائه خدمات رایگان بیمارستان سخن وتاکید کردند باتوجه به خودکفایی بیمارستان در پرداخت هزینه ها وارتقاء تجهیزات بیمارستان به بالاترین استانداردها نیاز است تا کمک های مالی نیز از طرف اوقاف وخیرین دراین زمینه صورت گیرد که خداراشکرتاکنون نیز انجام گرفته است .

مدیر کل فن آوری سازمان اوقاف کشور در ادامه جلسه ، سخنان خود رابایاد شهدای استان آغازوضمن خسته نباشید به پرسنل بیمارستان روند کاری بیمارستان را مثبت ارزیابی کردند وپیشنهادهایی درمورد افزایش وارتقاء سیستم مالی بیمارستان دادند .

محمدمومنی در ادامه سخنان خود اظهار داشت که برای کمک وحمایت های مالی به بیمارستان درجلسات سازمان اوقاف پیگیر خواهد بود .

بازدید بازرسان اوقاف از بیمارستان گودرز

تاریخ خبر : 31 فروردین 1393