پیام تبریک رئیس بیمارستان موقوفه خیریه گودرز بمناسبت روز جهانی ماما

دکتر منتظری : عشق به خدمت و انس با دردمندان وجلب رضایت خالق بی همتا راهبرد اصلی مامایی است .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز رئیس بیمارستان در پیام خود آورده است:

جامعه مامایی به عنوان یکی از اعضای خانواده پزشکی کشور است که به واسطه مهارت، دانش، ایثار ،اخلاص و معنویات و با توفیقات چشمگیر و خدمات ارزنده در جهت تامین سلامت مادر و کودک همواره نوید بخش حیات، نشاط و سلامت برای خانواده های ایرانی بوده و مایه مباهات نظام سلامت به شمار می آیند.عشق به خدمت و انس با دردمندان  وجلب رضایت خالق بی همتا راهبرد اصلی مامایی است و ره یافتگانش به آن به دیده شغل نمی نگرند، بلکه آنرا شوقی درونی و عبادتی کم نظیر می دانند که آنان را به " با مردم بودن و برای مردم بودن" فرا می خواند .روز جهانی ماما فرصت مناسبی برای یادآوری اهمیت و جایگاه مامایی در نظام سلامت جمهوری اسلامی ایران و تجلیل و قدردانی از خدمات خالصانه و زحمات بی شائبه این گروه از همکاران است.

اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات جامعه مامایی فداکار کشور به خصوص همکاران پرتلاش ، مومنه ، عالمه وتوانمند دربیمارستان موقوفه خیریه گودرز را می‌ستایم و آرزوی موفقیت، سلامتی و شادکامی برای این قشر خدوم را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) و تحت زعامت ولی امر مسلمین آیت‌ا... امام خامنه‌ای (مدظله العالی) دارم.

تاریخ خبر : 15 اردیبهشت 1393