برگزاری کارگاه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی

کارگاه آموزشی5s وبحث پیرامون استانداردهای اعتباربخشی در سالن آموزش با شرکت مسئولین بیمارستان برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، کارگاه آموزشی5s  وبحث پیرامون استانداردهای اعتباربخشی روز پنجشنبه مورخ 18/2/93در سالن آموزش با شرکت تعداد35 نفرازمسئولین بیمارستان برگزار شد .

دکتر آدابی در این کارگاه گفت استاندارد موضوعی است که کارکنان بیمارستان باید درکنار سایر وظایف به آن توجه ویژه داشته وبدان عمل نمایند .وی درادامه سخنان خود تاکید کرد برای رسیدن به اهداف ورسالت بیمارستان باید ضمن داشتن رقابت سالم در کسب اعتبار بیمارستان نیزتلاش وکوشش کنیم .

در ادامه سنجه های مورد ارزیابی بیمارستان مورد بررسی قرار گرفت ونحوه پیاده کردن الگوی چینش وتکنیک آراستگی (5s) در کلیه واحدهای بیمارستانی آموزش داده شد .

ریاست بیمارستان نیز طی سخنانی ضمن تشکر از حضور مدرس دانشگاه علوم پزشکی وهیات همراه در این کارگاه تاکیدکرد پرسنل بیمارستان تمام تلاش خود را برای رسیدن به استانداردهای لازم درزمینه های مختلف اعتباربخشی  به کار میگیرند تا انشاا...  خدمت رسانی بهتروباکیفیت تری به بیماران ارائه شود وبیمارستان به اهداف عالیه خود که رضایت حق تعالی وبیماران است برسد .

برگزاری کارگاه آموزشی استانداردهای اعتباربخشی دربیمارستان گودرز

تاریخ خبر : 21 اردیبهشت 1393