کنفرانس علمی با موضوع اثر بیماریهای سیستمیک بر روی کبد دربیمارستان برگزار شد .

کنفرانس علمی با موضوع اثر بیماریهای سیستمیک بر روی کبد در اولین روز از هفته جهانی سلامت گوارش برگزارشد . به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، این کنفرانس با موضوع اثر بیماری های سیستمیک بر روی کبد روزپنج شنبه مورخ 1/3/93 به مناسبت هفته سلامت گوارش برگزارگردید . این کنفرانس که با هدف افزایش سطح دانش شرکت کنندگان در خصوص بیماری های کبد وکلیه وآشنایی بیشتر با اثر بیماری های سیستمیک ، هماتولوژیک وانگلی بر کبد انجام گرفت دارای 3 امتیاز بازآموزی بود .

بیمارستان گودرز

تاریخ خبر : 3 خرداد 1393