برگزاری جلسه مدیران ومسئولین واحدها وبخش ها با ریاست بیمارستان

جلسه ای با حضور رئیس ، مدیران ومسئولین بخش ها وواحدهای بیمارستان در سالن کنفرانس برگزار گردید .

به گزارش روابط عمومی بیمارستان موقوفه خیریه گودرز ، در این جلسه دکتر محمدرضا منتظری سیاست های کلی سلامت را که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ گردید با اهمیت برشمرد وبا قرائت بندهایی از مفادمتن اجرای آن را برای افزایش سطح کمی وکیفی خدمات ضروری دانست و اعلام داشت که با همکاری کلیه پرسنل برای عملی کردن فرمایشات رهبری در این خصوص تلاش خواهیم کرد .

رئیس ومسئول فنی بیمارستان در ادامه سخنان خود ضمن قدردانی از مسئولین وپرسنل بر توجه ویژه به خط مشی وآئین نامه انضباطی بیمارستان واجرای صحیح آن ها تاکید کرد .

در ادامه مسئولین واحدهای اعتباربخشی وفن آوری اطلاعات ، سخنان خورا درمورد اجراشدن صحیح وکامل برنامه اعتباربخشی وسیستم HISبیمارستان ایراد نمودند .

بیمارستان گودرز

تاریخ خبر : 11 خرداد 1393